کارگاه ازدواج سالم و پایدار در جوانان برگزار گردید

khc
این برنامه به مناسبت هفته ازدواج (18-12 مردادماه سال 1398 ) برگزار شد

در مورخ 15 مرداد ماه1398 ؛ کارگاه ازدواج سالم و پایداردر جوانان  با حضورمسئولین و رابطین سلامت مدارس درمراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاه های سلامت شهری توسط واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس مرکز بهداشت در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید .
دراین کارگاه ابتدا سرکارخانم اشرف آبادی کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان ومدارس ضمن تبریک سالروزازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) وهفته ازدواج ضمن بیان اهداف کارگاه و اهمیت ازدواج درآموزه های اسلامی ودلایل بالارفتن سن ازدواج و ... صحبت نمودند  و در ادامه سرکار خانم دکتر موسوی در خصوص فاکتور های لازم برای یک ازدواج سالم و پایدار، تفاوت های سنی و تفاوت های فرهنگی و نیز آمادگی در تمام ابعاد روحی ،جسمی ،جنسی ،و ...  برای ازدواج ، مشکلات تک فرزندی و باتبع پرورش فرزندانی که در آینده با مشکلات زیادی در زندگی مشترک مواجه و منجر به طلاق می شود مطالب لازم را ایراد نمودند.

کارگاه ازدواج  سالم و پایدار در جوانان

مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه |