با حضور میرجلال‌الدین کزازی؛ مراسم شب شعر در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می‌شود

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مراسم شب شعر دانشجویی به همت انجمن ادبی دانشگاه و همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار می‌شود.

دکتر محمد‌رضا غلامی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، با بیان اینکه این مراسم با برگزاری برنامه‌های بسیاری همراه است، گفت: شاهنامه‌خوانی، مسابقه، موسیق، شعرخوانی دانشجویان و پخش کلیپ‌های متعدد از جمله برنامه‌های تدارک دیده برای این مراسم است.
وی به حضور میرجلال‌الدین کزازی در مراسم شب شعر دانشجویی اشاره و بیان کرد: این استاد زبان پارسی و شاعر گرانقدر به عنوان سخنران ویژه در این مراسم به ایراد سخنرانی می‌پردازد.

دکتر غلامی درخصوص زمان و مکان برگزاری این مراسم، یادآور شد: مراسم شب شعر بزرگ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه سه‌شنبه، هشتم اسفندماه ساعت 20 الی 23 در آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا(ع) برگزار می‌شود.

۷ اسفند ۱۳۹۶ ۱۵:۵۲