چهل وپنجمین جلسه برنامه بیماری های غیر واگیر(ایراپن) و ارتقای سلامت در سال 1398 تشکیل گردید .

khc
در این جلسه ، وضعیت عملکرد پایگاه‌های سلامت و تیم های سلامت در ارائه و ثبت خدمات در سامانه سیب مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .

این جلسه در محل دفتر ریاست مرکز بهداشت کرمانشاه و در تاریخ 26 مردادماه1398 تشکیل شد.
در ابتدای این جلسه سرکار خانم دکتر جوکار معاون  فنی مرکز بهداشت کرمانشاه در جمع کارشناسان ستادی و چهار نفر از مسئولین  محترم مراکز جامع سلامت شهری که دارای بیشترین و  کمترین ثبت ارائه خدمت در سامانه سیب  داشته اند،  درخصوص فعالیت همکاران در اجرای برنامه ایراپن و ارتقای سلامت طی هفته  گذشته  تشکر و قدر دانی نمودند.
درادامه این جلسه ، وضعیت عملکرد پایگاه‌های سلامت و تیم های سلامت در ارائه و ثبت خدمات در سامانه سیب مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .سپس هرکدام از کارشناسان واحدها  و سایر مسئولین  محترم  مراکز جامع سلامت شهری مراکز پردیس ، حاج سرابی و معتضدی(حافظیه) در خصوص شاخص‌های برنامه و روند پیشرفت ارائه خدمات به مراجعین محترم در مراکز و پایگاههای سلامت تحت پوشش گزارشاتی را ارائه نمودند وازنقاط قوت وضعف آن بحث و تبادل افکار صورت گرفت.

چهل وپنجمین جلسه برنامه بیماری های غیر واگیر(ایراپن)

۲۸ اَمرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۳۴
مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه |