تیم بیمارستان امام خمینی‌(ره) کرمانشاه قهرمان مسابقات کشتی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شد

مسؤول تربیت بدنی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مسابقات کشتی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با قهرمانی تیم بیمارستان امام خمینی‌(ره) کرمانشاه به پایان رسید.

بهروز بهروش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: مسابقات کشتی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جام فجر و یادواره زنده‌یاد احسان کرانیان در سالن ورزشی دانشکده بهداشت برگزار شد.

مسؤول تربیت بدنی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به رقابت 60 ورزشکار در 9 وزن در این مرحله از رقابت‌ها اشاره و بیان کرد: این مسابقات به همت اداره تربیت بدنی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

وی با اشاره به اعلام نتایج مسابقات کشتی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، اضافه کرد: این مسابقات با قهرمانی تیم بیمارستان امام خمینی‌(ره) کرمانشاه به پایان رسید.

به گفته بهروش، تیم‌های مراکز امام رضا‌(ع) و فوریت‌های پزشکی به ترتیب دوم و سوم شدند.
۱۳ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۵۱