با حکم رئیس دانشگاه دکتر علی پورمتعبد به عنوان رییس دانشکده دندانپزشکی منصوب شد/ تقدیر از دکتر حسام الدین نظری

طی حکمی از سوی دکتر محمودرضا مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر علی پورمتعبد به عنوان رییس دانشکده دندانپزشکی منصوب شد.

پروفسور علی پورمتعبد متولد ۱۳۴۴ در شهر کرمانشاه است.

وی دارای مدرک لیسانس بیولوژی از دانشگاه رازی کرمانشاه، فوق لیسانس و دکترای تخصصی (Ph.D) فیزیولوژی انسانی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران بوده و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با مرتبه استاد تمام می باشد.

از سوابق کاری دکتر پورمتعبد می توان به چند دوره مدیریت گروه فیزیولوژی و فارماکولوژی و نیزدو دوره معاونت اداری، مالی در دانشکده پزشکی اشاره کرد.

دکتر پور متعبد که عضو سابق هیات امنای دانشگاه است، در حال حاضر عضو شورای سیاستگذاری ، کار گروه اجرایی جذب اعضا هیئت علمی ، عضو علی البدل هیئت تجدید نظر تخلفات انتظامی اعضا هیئت علمی و شورای راهبردی پژوهشی  و نیز دبیر هیئت ممیزه در دانشگاه می باشد.

وی همچنین عضویت در کمیته آموزش در پژوهش و مرجعیت علمی ،کمیته دانش پژوهی آموزشی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، شورای سیاستگذاری پژوهشی دانشکده پزشکی و نیز کمیته اخلاق دانشکده پزشکی را داراست.

شایان ذکر است دکتر پورمتعبد به عنوان یکی از مفاخر و مشاهیر کرمانشاهی توسط بنیاد نخبگان استانداری مورد تقدیر قرار گرفته و طی چند دوره به عنوان استاد نمونه و‌ نیز چندین دوره به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه معرفی شده است.

گفتنی است رییس دانشگاه همچنین از زحمات دکتر حسام الدین نظری  که پیشتر ریاست این دانشکده را عهد دار بوده است بدین شرح تقدیر کرد.

" به نام خدا"

جناب آقای دکترحسام الدین نظری

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگاراست که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از  این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی ریاست دانشکده پزشکی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

رییس دانشگاه