معاون غذا و داروی دانشگاه : با تدوین و اجرای پروتکل تجویز دارو ،مصرف دارو در بیمارستان ها کاهش می یابد

معاون غذا و داروی دانشگاه :  با تدوین و اجرای پروتکل تجویز دارو ،مصرف دارو در بیمارستان ها کاهش می یابد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تدوین و اجرای پروتکل تجویز دارو برای شصت قلم دارو در بیمارستان ها یکی از برنامه های مهم این معاونت است.

دکتر قباد محمدی در جلسه دستورالعمل شیوه اجرایی تلفیق دارویی و پروتکل های تجویز داروهای پرمصرف که صبح امروز چهاردهم اسفندماه با حضور مدیران و داروسازان بیمارستان های استان و نمایندگان معاونت درمان در محل معاونت غذا و دارو برگزار شد اظهار داشت: با اجرای این پروتکل ها مصرف دارو در بیمارستان ها کاهش پیدا می کند که از دیدگاه کاهش خطاهای دارویی و نیز عواض دارویی حائز اهمیت است.

وی خاطرنشان ساخت: سیستم دارویی در بیمارستان ها با تلاش مدیران و داروسازان و پرسنل مراکز درمانی در حال رشد و ارتقا است.

دکتر محمدی با بیان اینکه در خصوص خطاهای دارویی و تفکیک درآمدهای دارویی نواقص زیادی وجود دارد عنوان کرد: متاسفانه در نقشه های تدوین شده بیمارستان ها فضای مناسب جهت بخش مراقبتهای دارویی و انبار دارویی دیده نشده است و ما در کل کشور با نواقص زیادی در این زمینه روبرو هستیم.

وی عنوان کرد: ما برای بهبود شرایط سیستم دارویی در بیمارستان ها برنامه ریزی‌های انجام داده ایم و قرار است از محل سود خرید نیمه متمرکز دارو نواقص فضای فیزیکی و انبارهای دارویی بیمارستان ها را برطرف کنیم.

در ادامه این نشست دکتر وریا رحیمی رئیس اداری تحقیق توسعه و آموزش های مردمی و مسئول داروسازی بیمارستانی معاونت غذا و دارو نیز با بیان این مطلب که ارتقای ایمنی مصرف دارو هدف نهایی فعالیت های دارویی است خاطرنشان ساخت: بهترین راهکار مدیریت هزینه در بسته تجویز دارو توجه به چک لیست ها و پروتکل های دارویی است.
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ ۱۶:۳۶