کارگاه آموزشی کاربرد مهندسی پزشکی در حوزه بیهوشی و تنفس برگزار شد

دکتر تورج شیرزادیان با اعلام این خبر افزود: مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای ارتقاء حداکثری سطح علمی کارشناسان حوزه تجهیزات پزشکی و کاربران مراکز درمانی دانشگاه، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد مهندسی پزشکی در حوزه بیهوشی و تنفسی نمود.

وی گفت:  در این کارگاه که از صبح روز یکشنبه سوم شهریور ماه  در محل اجتماعات مجتمع فرهنگی بوستان برگزار شد مهندس عادلی به نمایندگی از شرکت احیاء درمان پیشرفته به تشریح مطالب آموزشی در قالب معرفی دستگاه های بیهوشی و ونتیلاتور و هم چنین آموزش بالینی کاربران با دستگاه ها پرداخت. دکتر شیرزادیان در ادامه ضمن تشریح اهداف این کارگاه عنوان کرد: مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه بصورت منظم نسبت به برگزاری کارگاه های آموزشی جهت کلیه گروههای هدف اقدام نموده که نتیجه این امر کسب امتیاز کامل آموزشی از سوی وزارت متبوع در سال گذشته و ابتدای امسال می باشد.

لازم به ذکر است در این کارگاه علاوه بر کارشناسان و فعالان حوزه تجهیزات پزشکی، کارشناسان هوشبری و پرستاران مراکز درمانی دانشگاه نیز حضورداشتند.