با احترام ، در راستای ثبت نام داوطلبان کوهنوردی ،با هدف فتح قله های مرتفع استان های خراسان جنوبی وشمالی به استحضار می رساند زمان حرکت بلافاصله پس از اقامه نمازظهر روز یکشنبه تاریخ 1398/06/17 با توکل به خدا ازساختمان شماره یک ستاد دانشگاه به سمت شهرستان طبس حرکت می کنیم و در تاریکی حوالی اذان صبح روز سه شنبه به سمت قله نای بند کوهپیمایی را شروع می کنیم پس از به اهتزاز درآوردن بیرق مزین به نام مبارک امام حسین(ع) بر بام استان خراسان جنوبی به سمت خودرو محل قرار برمی گردیم و به سمت سبزوار ادامه مسیر می دهیم . . .
وسایل مورد نیاز:
کارت شناسایی-کارت بیمه ورزشی- پوتین کوهنوردی همراه با جوراب ضخیم ،کوله پشتی با روکش ،دستکش نخی سفیدرنگ ،کلاه ،عینک ، بادگیر ،لباس گرم، یک جفت عصا ، کوله پشتی آماده صعودکه محتوی آن شامل وعده های خوراکی به میزان ده ساعت کوه پیمایی همراه سه لیتر نوشیدنی، چراغ پیشانی و باطری اضافه ،چادرو کیسه خواب ، زیرانداز، دمپایی، تلفن همراه ،پاور بانک - ساک جلو دستی مجهزبه یک وعده شام یکشنبه شب همراه با نان ،لیوان،قاشق،چاقو باشد،همراه داشتن طناب انفرادی دور از انتظار نمی باشد.

گروه سنگ نوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ماه جاری اقدام به گشایش مسیر بر روی دیواره زرد کوتاه پارک شرقی بنام غار دوبر دانشگاه نمود.ارتفاع مسیر حدود نود و چند متر برآورد می گردد متشگل از چهار کارگاه ایمن زنجیری و مجهز به حدود سی پنج میانی (بولت و صفحه)که در چهار مرحله مي توان بر آن غلبه یافت.و در تاریخ 1398/06/15 تمرینی مسیر فوق صعود گردید.