اخبار

موفقیت دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی

موفقیت دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی

 

پروفسور احسان صادقی رئیس دانشکده  از موفقیت دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی خبر داد:

پذیرفته شدن امیر باقری در مقطع دکترای تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران

پذیرفته شدن 7 نفر از دانشجویان  در مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی

اسامی این دانشجویان شامل خانم ها :شایسته مرآتی با کسب رتبه 4 ،آیدا خضریان با کسب رتبه 9 ،زهرا روشندل باکسب رتبه 12،فائزه سید فاتحی با کسب رتبه 13

رضوان زیبایی (استعداد درخشان)،سارا حسنوند رتبه 30  و بهار امیری با کسب رتبه 38 کشوری می باشد.

۲ مهر ۱۳۹۸ ۰۸:۴۵

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید