آیین تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان جوانرود برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، معاون فرماندار و تنی چند از مسئولان محلی این شهرستان برگزار شد.

در این مراسم از زحمات دکتر بهمن پوریاور تقدیر و دکتر مولود حسینی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان این شهرستان معرفی گردید.

دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه در این آیین گفت: جوانرود نگین اورامانات است و در حوزه درمان نقش محوری دارد.

وی عنوان کرد: هر مدیری در هرجایی که کار کند مهم این است که تمام پرسنل با این مدیر همکاری کنند، کار کردن در جوانرود سخت است اما با مردم خوبی که دارد همیشه آسان می شود.

دکتر شکیبا با بیان اینکه دکتر پوریاور مدیر خوش نامی هستند گفت: ایشان تجربه مدیریت های مختلفی در کارنامه خود دارند و مدت کوتاهی هم که در شبکه بهداشت و درمان جوانرود بودند عملکرد خوبی داشتند.

وی اظهار داشت: کار بهداشت و درمان بسیار وسیع است و ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر مولود حسینی امیدوارم با انتخاب ایشان نیز هر روز بیشتر از پیش شاهد روند روبه رشد حوزه بهداشت و درمان در این شهرستان باشیم.

درادامه این آیین شهسواری معاون فرماندار جوانرود نیز حوزه بهداشت و درمان را یکی از بخش های پایه ای و مهم هر منطقه دانست.

وی اظهار داشت:  تاثیرگذاری این حوزه در تمام عرصه های زندگی انسان بسیار مهم و نیازمند پیگیری و فعالیتهای جدی تری است.

همچنین دکتر پوریاور گفت: خدمت در جوانرود حتی با وجود سختی ها و مشکلات ناشی از تحریم ها یکی از بهترین دوران 15 سال خدمت من بوده است.

دکتر مولود حسینی نیز مهم ترین چشم انداز های خود را پروژه های اورژانس هوایی و دانشکده پرستاری اعلام کرد.

وی گفت: بیمارستان جوانرود کوچک است و باید به فکر توسعه یا فاز دوم آن باشیم .