آغاز به کار مجدد رستوران سلامت مهمانسرای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

مدیر مهمانسرا و رستوران سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شروع به کار مجدد رستوران سلامت دانشگاه خبر داد.

افسانه سیاه کمری با اعلام این خبر گفت: با استعانت از خداوند متعال رستوران سلامت مهمانسرای دانشگاه ، با بهترین کیفیت پذیرای مراسمات و جشن های همکاران عزیز می باشد ضمن اینکه پذیرش برای عموم نیز آزاد است.

وی از پخت انواع غذاهای سنتی ، ایرانی و فرنگی ، انواع کباب ها با روش های نوین در این رستوران خبرداد.

سیاه کمری با اشاره به اینکه برای کلیه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و واحدهای تابعه آن به شرط دارا بودن کارت عضویت مهمانسرا ، تخفیف ویژه در نظر گرفته شده است عنوان کرد: این تخفیفات شامل10% تخفیف بدون محدودیت ،30% تخفیف سالن برای مراسماتی که پخت غذا به عهده رستوران سلامت باشد و 30% تخفیف به تعداد 8 پرس در هرماه برای هر نفر می باشد .

مدیر مهمانسرا و  رستوران سلامت بیان کرد: چلوکباب کوبیده ، چلوجوجه کباب، زرشک پلو با مرغ فر پز ، خورش سبزی ، خورش قیمه و خورش فصل از جمله غذاهایی هستند که شامل تخفیف می باشند.

ذلب

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۳:۰۸