وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وارد استان کرمانشاه شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وارد استان کرمانشاه شد.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، امروز(20 اردیبهشت) برای افتتاح چند طرح حوزه بهداشت و درمان و بازدید ازمناطق زلزله زده وارد استان کرمانشاه شد.

قرار است دراین سفر 40 پروژه حوزه سلامت با اعتباری بالغ بر 295 میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد.

افتتاح چهار کیلینیک تخصصی و فوق تخصصی، راه‌اندازی مرکز سی تی اسکن جوانرود و کنگاور، راه‌اندازی هشت مرکز خدمات جامع سلامت، 14 پایگاه سلامت شهری و پنج پانسیون پزشکان، راه‌اندازی اتاق تمیز دانشکده پزشکی و مرکز درمان بیماریهای ریوی "نسیم" از جمله پروژه هایی است که در این سفر افتتاح خواهد شد.

وزیر بهداشت همچنین فردا(جمعه) بازدیدی از مناطق زلزله زده استان کرمانشاه خواهد داشت و آخرین وضعیت بهداشت و درمان این مناطق را بررسی می‌کند.
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۴۲