دکترمرادی: اقدامات پیشگیرانه درمدیریت بازرسی اهمیت بیشتری دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  در نشست روسای مدیریت های بازرسی دانشگاه های کلان منطقه سه آمایش کشور  که با حضور معاون بازرسی کل قضایی استان و مدیر کل دفتر بازرسی و امور حقوقی استانداری تشکیل شد اظهار داشت: هرسه حوزه فعالیت مدیریت بازرسی،ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات مهم وارزشمند بوده و باید به خوبی پیگیری و اداره شود.

وی گفت : دانشگاه علوم پزشکی ازنظر میزان بودجه ، تعدادکارکنان و وسعت فعالیت بسیار گسترده بوده و این امر می تواند زمینه تخلفات مالی واداری را هم فراهم نماید.

دکترمرادی افزود: کار بازرسی ، بررسی تطابق اقدامات با قوانین و مقررات موجود است و این به شکل گذشته ،حال و آینده نگر به اجرا درمی آید که دراین بخش نیز همچون حوزه سلامت که پیشگیری را اقدم بر درمان می داند ،اقدامات پیشگیرانه و نظارت دقیق اهمیت بیشتری دارد.

رئیس کلان منطقه آمایش 3 کشور ضمن لزوم تدوین دستورالعمل های مشخص دراین منطقه ، باتوجه به اشتراکات فرهنگی و تاریخی بر تلاش و  تعامل بیشتر روسای دانشگاه ها برای حل مشکلات و نظارت کارشناسی تأکید داشت.

وی عملکرد فرآیند را بسیار مهم دانست و گفت : ممکن است کسی دارای مشخصات مقبولی باشد اما کارکرد مناسبی نداشته و برعلم مدیریت اشراف نداشته باشد که این موارد باید با نظارت مدیریت بازرسی مورد بررسی قرار گیرد.

دکتر مرادی بازرس را فردی دانست که باید سالم بوده ، تقوا داشته باشد و حب و بغض تأثیری در کار و نظارت او نداشته باشد.

دکتر مرادی همچنین بر تسهیل گری و گره گشایی توسط مدیریت های بازرسی تأکید کرد و گفت: در پاره ای موارد نقش دستگیری و تسهیل کنندگی می تواند مشکلات را مرتفع گرداند و در پیشبرد امور سازمان مدیریت را یاری کند.

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۰۱