بنیاد امور خیریه ی نیکوکاران شریف ساخت 3 خانه ی بهداشت آسیب دیده زلزله را بر عهده گرفت

تفاهم نامه ی نهایی احداث 3 باب خانه ی بهداشت آسیب دیده از زلزله در روستاهای تنگ شوهان ، باقر آباد و چقا گل شهرستان اسلام آباد غرب به امضای معاون اجتماعی وزارت بهداشت ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مدیر عامل بنیاد امور خیریه ی نیکوکاران شریف رسید.

در حاشیه ی سفر معاون اجتماعی وزارت بهداشت و هیأت همراه به استان کرمانشاه ، که به منظور بررسی وضعیت و اطلاع از روند فعالیت های دانشگاه دربازسازی ابنیه ی آسیب دیده در اثر زلزله صورت پذیرفت ، تفاهم نامه ی نهایی احداث 3 خانه ی بهداشت آسیب دیده در روستاهای زلزله زده ی فوق در شهرستان اسلام آباد غرب ، به مساحت تقریبی 285 متر مربع به امضاء رسید .

این تفاهم نامه که با جانمایی و پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی و پس از بازدید نمایندگان بنیاد امورخیریه نیکوکاران شریف تهران ، از مناطق زلزله زده استان امضاء شد ، ناظر بر شیوه ی همکاری طرفین و مساعدت آن ها در ساخت خانه های بهداشت مورد اشاره است .

معاون اجتماعی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به عنوان یکی از امضاء کنندگان این تفاهم نامه ، از مسئولیت شناسی و مشارکت جمعی آحاد مختلف اجتماعی در سطح کشور در ترمیم خرابی های ناشی از زلزله ابراز خرسندی نمود.

دکترسید محمد هادی ایازی ضمن قدر دانی از تمامی سازمان ها ، نهادها و آحاد خیر کشور که با مسئولیت پذیری جمعی خود ، در بازسازی مناطق آسیب دیده به ایفای نقش می پردازند گفت: معاونت اجتماعی وزارت بهداشت در جهت هدایت و سوق دادن مساعدت های مردمی به نواحی آسیب دیده ، تا بازسازی تمامی خرابی ها ، نهایت تلاش را به عمل خواهد آورد .

دکتر شیوا محمدی نیک ، مدیر عامل بنیاد امور خیریه ی نیکوکاران شریف نیز ، ضمن ابراز خوشنودی از تعهد بنیاد مذکور در ساخت خانه های بهداشت مورد اشاره ، ابراز امیدواری نمود که در کمترین فرصت ممکن خانه های بهداشت این3 روستا ساخته شده و به بهره برداری برسند.

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۳:۱۲