نشست سی ام هیات امنای دانشگاه در کرمانشاه برگزار شد.

در این نشست دکتر امین لو مشاور وزیر و دبیر مجامع و شوراهای وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، مهندس عبدالمجید غفوری ، دکتر معصومعلی معصومی و تنی چند از مسوولان و کارشناسان وزارت بهداشت حضور داشتند.

در این نشست دکتر امین لو مشاور وزیر و دبیر مجامع ، شوراها و هیات های امنای وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، مهندس عبدالمجید غفوری ، دکتر معصومعلی معصومی و تنی چند از مسوولان و کارشناسان وزارت بهداشت حضور داشتند.

گفتنیست برگزاری نشست هیات امنا که با ابتکار آقای دکتر امین لو صورت گرفته ، مورد استقبال قرار گرفته است.

در این نشست که صبح روز چهارشنبه 28 مهرماه در مجموعه بوستان برگزار شد و ریاست دانشگاه و اعضای هیات رییسه در آن مشارکت کرده بودند به بررسی پیشنهادهای مختلف و اتخاذ تصمیم در مورد مسائل مختلف مربوط به دانشگاه اختصاص داشت.