موج مسمومیت با "قارچ" در کرمانشاه فروکش کرد/ مراجعه 522 نفر تا این لحظه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از کاهش سیر مراجعین مسمومیت با قارچ در استان خبر داد.

دکتر بهمن روشنی در گفت و گو با خبرنگار سرویس «اجتماعی» ایسنا منطقه کرمانشاه، با اشاره به مراجعه 522 نفر با علائم مسمومیت با قارچ به مراکز درمانی استان، گفت: در حال حاضر از این تعداد 12 نفر بستری هستند. همچنین 20 نفر جهت پیوند کبد به شیراز اعزام شدند.

دکتر روشنی از جان باختن هشت نفر در استان به دنبال مسمومیت با قارچ خبر داد و افزود: خوشبختانه آمار مراجعین مسمومیت با قارچ در حال کاهش است.

دکتر روشنی با بیان اینکه موارد مسمومیت‌ با انواع قارچ با یکدیگر متفاوت بوده وعلائم متفاوتی دارد، گفت: این علائم از اسهال و استفراغ ساده تا موارد شدید تشنج و کما و حتی مرگ متفاوت است.

وی افزود: موارد مسمومیت شدید به دنبال مصرف قارچ "آمانیتا" است که با گذشت چند ساعت از مصرف این قارچ، علائم گوارشی مسمومیت از جمله اسهال، استفراغ، دل درد و دل پیچه ظاهر می شود.

دکتر روشنی تصریح کرد: بعد از یک تا دو روز این علائم فروکش کرده و ظاهرا مسمومیت رفع شده، اما بعد از آن علائم نارسایی کبد، شامل زرد شدن پوست صورت و مشکلات انعقادی و در نهایت کما و تشنج بروز پیدا می کند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص چرایی افزایش مسمومیت با قارچ در بهار امسال، گفت: امسال بارندگی‌های خوبی را در استان شاهد بودیم و کاهش دما هم محیط را برای رشد انواع قارچ بویژه آمانیتا فراهم کرده که این امر موجب افزایش مسمومیت با قارچ در استان شد.

دکترروشنی با بیان اینکه مراجعین مسمومیت با قارچ به مراکز درمانی استان تنها مختص کرمانشاه نیست، گفت: ما بیماران بسیاری از استان لرستان داشتیم و مواردی هم از استان‌های ایلام و کردستان مراجعه کردند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سیرکاهشی مراجعین مسمومیت با قارچ در استان خبر داد و افزود: با توجه به اطلاع رسانی صورت گرفته و نیز افزایش دمای هوا که رشد قارچ‌ها را کُند می کند، شاهد کاهش سیر مراجعین مسمومیت با قارچ هستیم.
۱۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۴۷