اختراع «سیستم تنظیم دمای سرم با استفاده از المان ترموالکتریک» توسط عضو هیأت علمی دانشگاه

عضو هیأت علمی و مدیر گروه رشته هوشبری دانشکده پیراپزشکی ، موفق به کسب گواهینامه ثبت اختراع با عنوان «سیستم تنظیم دمای سرم با استفاده از المان ترموالکتریک» گردید.
رسول کاویان نژاد موفق شد این اختراع را در اداره ثبت اختراعات و مالکیت فکری کشوری به شماره94761 در مورخه1396/10/26 ثبت کند.
این عضو هیأت علمی دانشگاه زمینه اختراع خود را در حوزه پزشکی و اهداف طراحی این وسیله را شامل: تغییرات سریع و کنترل شده در افزایش یا کاهش دمای سرم تزریقی و شستشو دریافتی بیماران با اهداف درمانی بیان نمود.
وی کاربرد این دستگاه را در محیط های بالینی ، همه بخش های بستری ، اورژانس بیمارستان ها ، درمانگاه ها و اتاق های عمل با اهداف درمانی برای ایجاد تغییرات دمایی سرم دریافتی بیماران اعلام کرد.

کاویان نژاد در خصوص بخشهای تشکیل دهنده این دستگاه گفت: این دستگاه از بخش المان ترموالکتریک(TEC)(1)، فن(3)، هیت سینک (رادیاتور آلومینیومی)(2)، سنسور ترمومتر دمایی(4) و میکروپروسسور کنترل دما (ترموستات)(5) و منبع تغذیه 12 ولتی تشکیل شده است.

۱۹ خرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۳۵