مرکز تحقیقات سؤمصرف مواد غرب کشور به زودی افتتاح میشود.

دکتر پاکزاد : دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عضو شورای پژوهشی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور شد.
مرکز تحقیقات سؤمصرف مواد غرب کشور طی روزهای آتی افتتاح میشود.

دکتر پیمان پاکزاد ، مدیر مرکز تحقیقات سؤمصرف مواد غرب کشور، طی گفتگویی اعلام داشت: با حمایتهای مستمر ریاست دانشگاه علوم پزشکی و کار مداوم کارکنان زحمتکش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، ساختمان این مرکز بازسازی و آماده بهره برداری گردیده و بزودی شاهد مراسم افتتاح این مرکز خواهیم بود. وی افزود علیرغم شروع عملیات فیزیکی بازسازی مرکز از ابتدای سال جاری، کار نرم افزاری مرکز مذکور پیش از این شروع شده و نمود آن عضویت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در شورای پژوهشی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، آماده سازی کتب و منابع مکتوب علمی، طراحی و آماده سازی پنج طرح تحقیقاتی و تصویب یک طرح در ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، طراحی و بهره برداری از پرتال مطالعات اعتیاد غرب کشور و نیز مطالعات اولیه راه اندازی شبکه آمایش اطلاعات و آمار اعتیاد در استان است.
دکتر پاکزاد افزود : جا دارد که از تلاشها و پیگیریهای سرهنگ مسعود محمدی نیز یاد کنم که با تعصب و علاقه تمام از حامیان راه اندازی این مرکز بوده و هستند، تقدیر شود.
وی در پایان با ابراز خشنودی از توجه نمایندگان استان به معظل اعتیاد ، عنوان نمود: ما از کلیه عزیزانی که بنحوی در این قضیه احساس مسئولیت میکنند تقاضا داریم که در وهله اول تلاش کنند کلیه اقدامات در خصوص مسئله اعتیاد را به بستر علمی و کارشناسی که ما در این ساختار فراهم کرده ایم هدایت نمایند و با اینکار مانع دوباره کاری، طراحی غیر منطقی و علمی و اتلاف وقت و هزینه شوند. بعنوان مثال ما در طی یک پروژه کارشناسی شده یک راهکار و استراتژی علمی و محکم را برای طرح در سطح ملی آماده کرده ایم که میتواند بخشی از فشارهای اجتماعی ناشی از این پدیده مخرب را از دوش نهادهای سرویس دهنده اجتماعی بکاهد و یا در بحث قانونگذاری متناسب با موضوع اعتیاد بحثهای جدی را داریم که انشأالله بعد از افتتاح مرکز در کارگروه تخصصی که با حضور عزیزان قانونگذار برگزار خواهد شد ارائه خواهیم نمود.