نشست اساتید معارف دانشگاه های استان با حضور حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی

جلسه دیدار و گفتگوی اساتید معارف دانشگاه های استان با حضور حجت الاسلام و المسلمین رستمی ( رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها) در روز شنبه مورخ 23/9/98 در سالن جلسات بوستان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

در این نشست ، اساتید با حجت الاسلام و المسلمین رستمی پیرامون مشکلات آموزشی و پژوهشی که اساتید معارف با آنها مواجه هستند ، طرح موضوع نمودند.وخواستار چاره اندیشی بر این موضوع شدند.

این نشست با حضور اساتید دانشگاه های علوم پزشکی ، فرهنگیان ، علمی کاربردی ، رازی ، صنعتی ، آزاد و فنی و حرفه ای همراه بود.