نشست دانشجویان خوابگاهی پیرامون جایگاه ازدواج موفق در زندگی و شناسایی و رفع موانع ازدواج

به گزارش اداره امور فرهنگی و فوق برنامه معاونت دانشجویی فرهنگی در مورخ 3/8/89 در سالن اجتماعات بیمارستان طالقانی نشست دانشجویی با عنوان ازدواج از راه یا بیراه برگزار شد که طی آن جمعی از دانشجویان دختر خوابگاهی در خصوص نقش بهداشت روانی در ازدواج های موفق آموزشهای لازم رادیدند. ودر پایان سئولات خود را از سرکار خانم مژگان سعیدی کارشناس ارشد روانشناسی پرسیدند.لازم به ذکر است که این نشست با همکاری اداره امور فرهنگی و اداره مشاوره معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد .