نشست مشترک روابط عمومی و معاونت امور بهداشتی ؛ تلاش مشترک برای تبلیغات موثر سلامت

دکتر مستوفی : برنامه های آموزشی در زمینه تغییر فرهنگ بهداشتی مردم باید هدفمند باشد.

اولین جلسه مشترک تدوین برنامه های اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه با معاونت امور بهداشتی شنبه مورخ 8/8/89 دردفترمعاونت امور بهداشتی تشکیل شد .

در این جلسه خانم دکتر عیوضی سرپرست روابط عمومی دانشگاه با بیان برنامه های آتی روابط عمومی ، با توجه به فعال شدن شورای روابط عمومی به نقش، اهمیت و زمینه کاری مشترک با معاونت امور بهداشتی پرداخت . دکتر سمیعی کارشناس مسئول واحد آموزش سلامت ضمن تشریح روند برنامه ها آموزش سلامت در سطوح مختلف ، توسعه و گسترش برنامه های آموزش سلامت را با همکاری روابط عمومی از نقاط قوت این همکاری دانست .

دکتر مستوفی معاون امور بهداشتی با بیان دیدگاهها و زمینه کاری مشترک آموزش سلامت و روابط عمومی خواستار گسترش و هدفمند کردن برنامه ها آموزشی ، در زمینه تغییر فرهنگ بهداشتی مردم و اتخاذ راهکارمناسب جهت آموزش گروه هدف آسیب پذیر خصوصا در مناطق دور گردید .