اخبار

فرآورده های دارای مواد تراریخته برچسب گذاری می شوند

فرآورده های دارای مواد تراریخته برچسب گذاری می شوند


مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه از الزام سازمان غذا و دارو مبنی بر برچسب گذاری فرآورده های دارای مواد تراریخته توسط کارخانجات تولید خبر داد.
دکتر شهریار مستوفی در جلسه برچسب گذاری محصولات تراریخته که صبح امروز سه شنبه شانزدهم مردادماه با حضور مدیران و مسئولین فنی کارخانجات تولید مواد خوراکی استان برگزار شد گفت: در ایران عمدتاً‌چهار محصول تراریخته شامل سویا، کلزا، دانه ذرت و پنبه دانه وجود دارد که 
شرکت های تولیدی موظفند  براساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو نسبت به برچسب گذاری این محصولات اقدام نمایند.

وی با بیان اینکه مردم باید از ترکیبات و نوع فرآورده های غذایی مصرفی خود اطلاع کافی داشته باشند خاطر نشان ساخت: بحث های زیادی در محافل علمی دنیا وجود دارد و محصولات تراریخته موافقان و مخالفانی دارد اما مردم ایران همچنان باشک و تردید به این محصولات نگاه می کنند.
دکتر تورج فرشادنیا کارشناس نظارت بر مواد غذایی نیز در ادامه افزود: 
ایران از بهمن ماه 1378 عضو کنوانسیون تنوع زیستی( پروتکل کارتاهنا) است و از آن زمان به بعد از محصولت تراریخته در کشور مانیز استفاده شده است.
گفتنی است محصولات تراریخته به محصولاتی گفته می شود که در آن تغییرات ژنتیکی انجام شده است.


۱۶ مرداد ۱۳۹۷ ۱۳:۱۳

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید