رییس دانشگاه علوم پزشکی : آمار پایه اساسی علوم است.

دکتر نوری زاد : به جای حرف و شعار ، علمی سخن بگوییم.

آمار پایه اساسی علوم است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه گفت : پژوهش بدون آمار ارزشی ندارد و آمار پایه اصلی علوم است.

دکتر نوری زاد با اشاره به هفته آمار و برشمردن مسائل تاریخی مختلف و جریان مبارزه با خرافه پرستی و دلایل خرافی رویدادها بر اهمیت علم آمار در زدودن غبار ناآگاهی امور تاکید کرد.

دکتر نوری زاد جدایی ناپذیری آمار از زندگی مردم را مورد توجه قرار داده و گفت : علی رغم این امر متاسفانه ما توجه کمی به آمار داریم . مدیران بدون آمار و توجه به آن از یک ابزار بسیار مهم مدیریتی بی بهره هستند.

وی که در نشست بزرگداشت هفته آمار سخن می گفت به تشریح آمار در سلامت پرداخته و تامین سلامت را که مقوله ای دارای جنبه های گوناگون است بدون آمار دقیق دچار خدشه دانست.

دکتر نوری زاد همچنین با برشمردن آماری از وضعیت حال حاضر دانشگاه ، انتشار دوکتاب آماری را دلیلی بر این امر دانست که دانشگاه با آمار سخن گفته و مدیریت می شود.

وی در پایان گفت : به جای حرف و شعار ،علمی حرف بزنیم.

۱۰ آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۵۴