پنجمین جلسه شورای فرهنگی دانشکده دوشنبه 23دی ماه تشکیل شد.

پنجمین جلسه شورای فرهنگی دانشکده  دوشنبه 23دی ماه تشکیل شد.
در این جلسه حاج آقا برجی نماینده محترم نهاد رهبری ضمن عرض تسلیت به خاطر شهادت سیدالشهدای جبهه مقاومت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی وهمرزمان ایشان و همچنین  ابرازخوشحالی از پاسخ کوبنده و انتقام سخت نیروهای جان برکف و مقتدر سپاه از دولت ملعون آمریکا مناسبت های پیش رو را تشریح کردند و پیرامون اتفاقات اخیر کشورومنطقه مسائلی را بیان کردند ویادوخاطره جانباختگان سانحه هواپیمایی را گرامی داشتند.

از مصوبات این شورا تایید نهایی یونیفرم دانشجویان در محیط کارورزی و بالینی بودکه به شرح ذیل اعلام می گردد:
شلوار پارچه ای فاستونی به رنگ مشکی یا سرمه ای برای خانم ها و آقایان، روپوش سفید غیر بدن نما که بلندی تاحد زانو وآستین تا مچ دست، مقنعه سرمه ای یا مشکی، کفش ساده و راحت با پاشنه مناسب برای آقایان و کفش سفید پرستاری برای خانم هاو همچنین استفاده از هرگونه زیورآلات و لاک ناخن ممنوع می باشد.
از مصوبات دیگر اختصاص ۲نمره پایان ترم در دروس تئوری و عملی به اخلاق و پوشش حرفه ای دانشجویان بود.

۲۴ دی ۱۳۹۸ ۱۱:۰۶