کلنگ احداث همراه سرای بیمارستان امام رضا(ع)به زمین زده شد

روز سه شنبه بیست وچهارم دی ماه  باحضور فرماندار ،مدیر کل بهزیستی استان ،رییس دانشگاه وجمعی از خیرین سلامت ،کلنگ احداث همراه سرای بیمارستان امام رضا(ع)به زمین زده شد.

رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)اظهار کرد : بیمارستان امام رضا(ع) باحدود ۸۰۰ تخت وچند مرکز اقماری درمانی منحصر بفردِ درحال ساخت، بعنوان یک مجتمع بزرگ بیمارستانی، مرکز ارجاع بیماران از بیمارستانهای استان واستانهای مجاور وحتی کشورهای همسایه است ومتاسفانه بیماران و همراهان انها با مشکلات رفت وآمد واسکان روبرو هستند.

دکتر سروش اظهار داشت :تلاش ما ومسئولین دانشگاه براین بود بادعوت از خیرین بتوانیم بخشی از مشکلات ودغدغه های بیماران وخانواده های آنها راحل کنیم وخوشبختانه یک خیر نیکوکار کرمانشاهی بانی این کار خداپسندانه شدکه امیدواریم باهمراهی وهمکاری مسئولین استان هرچه زودتر کار احداث وبه سرانجام رساندن این پروژه را شاهد باشیم .

وی ادامه داد:همراه سرای مجتمع بیمارستانی امام رضا ( ع) درزمینی به مساحت حدود ۶۰۰ مترمربع وزیربنای بیش از ۳۰۰۰ متر مربع در۵ طبقه شامل قسمتهای اداری ورستوران ونمازخانه واتاقهای اختصاصی وسوئیتهای عمومی می باشد.

همراه سرا