نخستین جشنواره رسانه‌های تصویری و دیجیتال حوزه سلامت برگزار می شود.

اولین نمایشگاه و جشنواره رسانه‌های تصویری و دیجیتال حوزه سلامت 7 تا 9 بهمن ماه برگزار می‌شود.
مدیرکل آموزش و ارتقاء سلامت عنوان کرد:

برگزاری نخستین جشنواره رسانه‌های تصویری و دیجیتال حوزه سلامت در بهمن ماه

دکتر فاطمه رخشانی، مدیرکل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت در گفت و گو با خبرنگار وب‌دا مستقر در نمایشگاه مطبوعات این خبر را اعلام کرد و گفت: این جشنواره با حضور فعالان حوزه رسانه‌های تصویری و دیجیتال در عرصه سلامت، بهمن ماه امسال در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در خیابان حجاب برگزار می‌شود.
وی افزود: مؤسساتی که در زمینه تولیدات تصویری در حوزه سلامت فعالیت دارند به همراه دانشگاه‌های علوم پزشکی فعال در این حوزه در این جشنواره حضور خواهند داشت.
وی در ادامه اظهار داشت: این جشنواره با تأکیدات وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شکل گرفته و هدف آن آموزش و ارتقاء سلامت در جامعه است.
گفتنی است علاقمندان، برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می‌توانند به نشانی www.salamatfestival.ir مراجعه کنند.