راه اندازی نمایندگی پایگاه خبری " وب دا " در کرمانشاه

راه اندازی نمایندگی پایگاه خبری " وب دا " در  کرمانشاه
"وب دا " با هدف به روز شدن اطلاعات نظام سلامت و ارایه اطلاعات دقیق و ثابت شده علمی در حوزه سلامت پدید آمده است.

نمایندگی پایگاه خبری " وب دا " در استان کرمانشاه راه اندازی شد.

سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت : به دنبال راه اندازی پایگاه خبری "وب دا " در وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با   هدف به روز شدن اطلاعات نظام سلامت و ارایه اطلاعات دقیق و ثابت شده علمی در حوزه سلامت  دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز نمایندگی این پایگاه را در کرمانشاه برپا نمود.

دکتر معصومه عیوضی افزود :همکاران حوزه سلامت در تمامی بخش های دولتی و غیر دولتی استان کرمانشاه  می توانند از طریق شماره تلفن 8353550 و فکس 8374000 یا ای میل pr@kums.ac.ir  اخبار و مباحث علمی خود پیرامون سلامت را به این پایگاه منتقل نمایند.