دکتر نوری زاد : دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ؛ خورشیدی درخشان در منطقه غرب

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه گفت : بر اساس ارزشیابی وزارت بهداشت ، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در زمینه های آموزشی ، پژوهشی ، بهداشتی و درمانی چون خورشید در غرب کشور می درخشد.

دکتر صمد نوری زاد با برشمردن موفقیت های دانشگاه در عرصه های گوناگون فضای دانشگاه را برای آموزش و پرورش دانشجویان کارآمد مطلوب و مناسب ارزیابی کرد.

به گزارش خبرنگار "وب دا " در کرمانشاه دکتر نوری زاد که در جمع والدین دانشجویان جدید الورود دانشگاه سخن می گفت نقش پدر و مادر را در رشد و شکوفایی دانشجویان حساس و کلیدی ارزیابی کرد.

وی از والدین دانشجویان شرکت کننده در همایش خانواده ، دانشگاه و دانشجو  خواست با دقت و حساسیت مسائل آموزشی دانشجویان را پیگیری نموده ، در این رابطه ارتباط خوبی با دانشگاه داشته باشند.