در همایش "تجلی اخلاص " از فرهنگ یاوران دانشجو تقدیر شد.

در این همایش دانشجویی دانشجویان برتر عرصه های علمی ، فرهنگی و ورزشی لوح تقدیر و هدایای خود را از دست رئیس دانشگاه و رؤسای دانشکده های خود دریافت نمودند

دومین همایش تجلی اخلاص با عنوان فرهنگ یاوران دانشجو ویژه گرامیداشت شهدای دانشجویی 16 آذر روز یکشنبه چهاردهم آذر ماه در سالن اجتماعات زنده یاد نوروزنژاد بیمارستان امام رضا (ع)بر گزار شد.

در  این مراسم که به همت اداره امور فرهنگی  و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزارشد رئیس دانشگاه ، مدیر  دانشجویی  ، تنی چند از رؤسای دانشکده ها و جمع کثیری از دانشجویان حضور داشتند .

در ابتدای این همایش  دکتر نوری زاد رئیس دانشگاه ضمن گرامیداشت 16 آذر و روز دانشجو  در مورد تاریخچه جنبش دانشجویی و نتایج آن صحبت کرد که مورد توجه حاضران قرار گرفت .

اجرای  نمایش طنز و مسابقه حضوری و اهدا جوایز به نفرات برگزیده  از قسمت های بعدی برنامه بود  که با استقبال دانشجویان همراه بود.

در بخش پایانی این همایش دانشجویی دانشجویان برتر عرصه های علمی ، فرهنگی و ورزشی لوح تقدیر و هدایای خود را از دست رئیس دانشگاه و رؤسای دانشکده های خود دریافت نمودند