مراسم تودیع و معارفه مدیریت بیمارستان معتضدی برگزار شد

دکتر جویباری: پیشرفت های اخیر مرکز معتضدی مایه مباهات واقفین آن است.

امروز مراسم تودیع آقای سهراب رستمی و معارفه خانم پریوش دادفریان با عنوان مدیر بیمارستان معتضدی با حضور معاونت درمان ، مدیران بیمارستان های سطح شهر  و پرسنل و مسئولین مرکز آموزشی درمانی معتضدی برگزار شد.  خانم دادفریان در این مراسم با اشاره به آشنایی قبلی خود با مسایل ، مشکلات ، نقاط قوت و پرسنل این بیمارستان ابراز امیدواری کرد که با همکاری ریاست مرکز ،معاونت درمان و ریاست دانشگاه و همیاری کارکنان بتواند  رضایت مراجعین مرکز  را افزایش دهد . وی تودیع و معارفه را تجدید میثاق مجدد کارکنان و مسئولین برای ارتقای سطح خدمات بهداشتی و درمانی به مردم ذکر کرد.

دکتر جویباری معاونت درمان دانشگاه هم با اشاره به پیشرفت های اخیر بیمارستان معتضدی به دریافت لوح بیمارستان دوستدار کودک و کاهش آمار سزارین پرداخت و آن را حاصل زحمات کلیه دست اندرکاران آن دانست. وی با اشاره به موقوفه بودن این مرکز افزایش رضایت شهروندان از این مرکز را باعث شادی روح واقفان آن دانست.