سومین کارگاه آشنایی با سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی جهت اعضای هیأت علمی به زودی برگزار خواهد شد.

اساتید گرامی می توانند جهت ثبت نام و حضور در کارگاه به واحد آموزش اساتید مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی مراجعه یا با شماره تلفن 8378100 تماس حاصل نمایند.

مسئول واحد e-learning دانشگاه اعلام کرد: به دلیل استقبال اساتید دانشگاه از کارگاه آشنایی با سامانه  lms و درخواست های مکرر جهت برگزاری مجدد کارگاه مذکور، بزودی با همکاری واحدهای e-learning و آموزش اساتید در مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، سومین کارگاه عملی کار با سامانه lms برگزار خواهد شد.

دکتر امین جلیلیان ضمن اعلام مطلب فوق، از اساتید شرکت کننده در کارگاه درخواست کرد که در صورت امکان به منظور کار عملی همزمان با مدرسین Laptop شخصی خود را همراه داشته باشند.

اساتید گرامی می توانند جهت ثبت نام حضور در کارگاه به واحد آموزش اساتید مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی یا با شماره تلفن 8378100 تماس حاصل نمایند.