دانشجویان موتور محرکه کشور به سمت پیشرفت هستند

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون، دانشجویان موتور محرکه کشور به سمت پیشرفت و توسعه بوده وهستند.
سید 'جواد زمانی' در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: آینده کشور و اداره قوای مقننه، مجریه و قضائیه به دست دانشجویان کنونی خواهد بود و از اینرو واجب است مسوولان امروزی به عنوان بهترین راهنما از قشر دانشجو در کارهای خود استفاده کنند.
وی با بیان اینکه دانشجویان بواسطه جوان و باسواد بودن از بصیرت مورد تاکید رهبری، برخوردارند، گفت: این امر سبب شده که این قشر از بدو انقلاب تاکنون هیچگاه فریب دسیسه های دشمنان نظام را نخورند.
نماینده کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس ادامه داد: این در حالیست که روز به روز بر هوشیاری این قشر افزوده و خود در صف مقدم مقابله با استکبار در کشور حاضر می شوند.
وی با اشاره به رشادتهای دانشجویان در دوران هشت سال جنگ تحمیلی در دفاع از کیان انقلاب و خاک کشورمان، افزود: این قشر امروزه نیز با علم ، شعور و دانایی خود از ارزشهای نظام جمهوری اسلامی پاسداری می کند.
زمانی با بیان اینکه بومی شدن امروزه بسیاری از علوم در ایران بواسطه تلاش دانشجویان است، اظهار داشت: دانشجویان، تابع خط ولایت فقیه هستند و بخوبی می دانند که چگونه از آن محافظت کنند.