آزمون استخدامی دانشگاه بیست و نهم بهمن برگزار می گردد.

خواهشمند است از هرگونه مراجعه یا تماس تلفنی با امور استخدامی دانشگاه جدا خودداری فرمایید.

آزمون استخدامی دانشگاه در روز جمعه بیست و نهم بهمن ماه برگزار می شود.

مسوول امور استخدام دانشگاه علوم پزشکی با اعلام این خبر عنوان کرد که این آزمون صرفا در رسته بهداشتی و درمانی برگزار می شود که بیش از نیمی از سهمیه استخدامی مربوط به جذب نیرو در رشته های شغلی مربوط به کادر پرستاری است.

غلامرضا مرمریان همچنین از تامین نیرو برای مرکز آموزشی ، درمانی دکتر محمد کرمانشاهی و مراکز بهداشتی ، درمانی و نیز خانه های بهداشت روستاها در این آزمون خبر داده ، گفت : آگهی استخدام و ظرفیت پذیرش هریک از رشته های شغلی و مکان های آن دهه اول بهمن ماه از طریق سایت دانشگاه و روزنامه های محلی به اطلاع داوطلبان گرامی خواهد رسید.

وی همچنین نحوه ثبت نام در این آزمون را الکترونیکی اعلام کرده و گفت که هرگونه تغییر احتمالی در برنامه استخدام و یا تغییرات زمان ، متعاقبا از طریق همین سایت اطلاع رسانی می شود.

روابط عمومی دانشگاه از همه فارغ التحصیلان و خانواده های آنان مستدعیست به دلیل برنامه ریزی و حجم گسترده فعالیت در واحد امور استخدام به منظور برنامه ریزی اجرای صحیح آزمون ، جدا از هرگونه تماس تلفنی و یا مراجعه به این واحد خودداری نموده و جهت کسب اطلاع صرفا به همین سایت مراجعه فرمایند.