سومین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری در روز سیزدهم اسفندماه برگزار خواهد شد.

سومین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری  در روز سیزدهم اسفندماه برگزار خواهد شد.
دکتر جویباری : ثبت نام از داوطلبان عضویت در هیئت مدیره نظام پرستاری استان کرمانشاه از روز 26/10/89 آغاز و تا 5/11/89 ادامه خواهد داشت .
سومین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری در سراسر کشور در روز سیزدهم اسفندماه برگزار خواهد شد.
رییس هیات اجرایی انتخابات نظام پرستاری در استان با اعلام این خبر گفت : بنا به دستور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، هیئت اجرائی انتخابات نظام پرستاری در استان به  تشکیل شده است و مطابق برنامه زمانبندی شده از طرف ستاد مرکزی انتخابات در روز 25/10/89 اطلاعیه ثبت نام متقاضیان عضویت در هیئت مدیره نظام پرستاری در هفته نامه محلی باختر چاپ شده و بوسیله نامه رسمی نیز به تمامی مراکز دولتی و خصوصی اعلام شده است .
دکتر جویباری افزود : ثبت نام از داوطلبان عضویت در هیئت مدیره نظام پرستاری استان کرمانشاه از روز 26/10/89 آغاز و تا 5/11/89 ادامه خواهد داشت  و داوطلبان می توانند با مراجعه به دبیرخانه هیئت اجرائی مستقر در دفتر امور پرستاری معاونت امور درمان نسبت به ثبت نام اقدام نمایند . شرائط عمومی و اختصاصی داوطلبان در اطلاعیه ذیل آورده شده است.

آگهی ثبت نام کاندیداهای هیئت مدیره
 سومین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری جمهوری اسلامی ایران
(استان کرمانشاه)
بدینوسیله به اطلاع کلیه کادر پرستاری مشمول ماده 16 قانون سازمان نظام پرستاری می رساند سومین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری درتاریخ 13/12/89 به طور همزمان در سراسر کشور برگزار خواهدشد. لذا مقاضیان ثبت نام در هیئت مدیره شهرستان کرمانشاه( استان کرمانشاه) می توانند از تاریخ 26/10/89 لغایت 5/11/89 با توجه به شرایط ذیل و در دست داشتن مدارک لازم به ستاد اجرائی انتخابات شهرستان(استان) کرمانشاه (به آدرس ذیل)مراجعه و ثبت نام نمایند.
شرایط انتخاب شوندگان هیئت مدیره نظام پرستاری شهرستان (استان) کرمانشاه به شرح ذیل می باشد:
1-      عضویت در سازمان نظام پرستاری به صورت معتبر و به تاریخ روز و گذشت سه سال متوالی از عضویت مذکور با ارائه کارت عضویت در سازمان که در کل کشور یکنواخت و دارای شماره نظام پرستاری و صادره از سازمان مرکزی می باشد.
2-      عدم سابقه محکومیت که منجر به محرومیت از حقوق اجتماعی باشد.
3-      عدم سابقه محکومیت از هیئت های رسیدگی به تخلفات سازمان نظام پرستاری که منجر به محرومیت از عضویت در سازمان نظام پرستاری باشد.
4-      داشتن حداقل سه سال سابقه سکونت یا اشتغال در حوزه انتخابیه .
5-      عدم تجاهر به فسق و نداشتن فساد اخلاقی ومالی.
6-      التزام عملی به اسلام و پایبندی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران.
تبصره: ضمناً اقلیت های دینی شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که تابع احکام دین اعتقادی خود می باشند ، مشروط به اینکه تجاهر به نقض احکام اسلامی را ننمایند.
7-      عدم عضویت در هیئت های نظارت و اجرائی .
مدارک لازم جهت ثبت نام داوطلبین در هیئت مدیره ها:
1-      فتوکپی شناسنامه (تمام صفحات دو نسخه)
2-      6 قطعه عکس 4*3
3-      تصویر کارت عضویت معتبر در سازمان که برابر اصل شده باشد.
4-      گواهی مبنی بر سه سال سابقه سکونت یا اشتغال در حوزه انتخابیه به تایید سازمان نظام پرستاری شهرستان (استان) کرمانشاه.
5-      تکمیل فرم ثبت نام داوطلبین .
                                                                                                                                                             کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستادمرکزی اجرائی
                                                                                                                                          سومین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری جمهوری اسلامی ایران
                                                                                                                                                                                         در استان کرمانشاه

آدرس دبیرخانه هیئت اجرائی انتخابات نظام پرستاری استان کرمانشاه:
کرمانشاه: بلوار شهید بهشتی ساختمان شماره 2 دانشگاه معاونت امور درمان دفتر امور پرستاری
تلفن 8369203 پست الکترونیکی: dpkermanshah@yahoo.com