دکتر نیکبخت : برنامه داوطلبین سلامت از مترقی ترین برنامه های مشارکت مردم است.

همایش تجلیل از داوطلبین سلامت شهرستان کرمانشاه صبح روز یکشنبه برگزار شد.

برنامه داوطلبین سلامت از مترقی ترین برنامه ها در جهت مشارکت مردم است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه با اعلام این مطلب گفت : مردم بیش از 75 درصد در سلامت خود و جامعه می توانند موثر باشند و این امر به ویژه با برنامه رابطین یا داوطلبین سلامت که نقش جدی در افزایش شاخص های بهداشت و سلامت جامعه داشته بهبود قابل توجه ای در ایجاد این مشارکت را به خود اختصاص داده است.

دکتر محمدرضا نیکبخت که در همایش تجلیل از داوطلبین سلامت شهرستان کرمانشاه سخن می گفت با اشاره به درگذشت 5 مادر باردار در سال جاری این امر را که هرچند نسبت به سال گذشته نشان دهنده کاهش دانست اما اظهار داشت حتی مرگ یک مادر باردار در استان کرمانشاه دلخراش و سخت است و همگان به ویژه رابطان باید با آموزش و مداخله صحیح در این راستا تلاش بیشتری انجام دهند.

دکتر نیکبخت آنگاه با اشاره به مواردی از قبیل کاهش مصرف شیرخشک ، کنترل جمعیت و کاهش سزارین بهبود این امور را مدیون رابطان دانسته و از آنان تقدیر کرد.

گفتنیست در پایان این مراسم که صبح روز یکشنبه هفدهم بهمن ماه در سالن اجتماعات شهید نوروز نژاد برگزار شد ، از تعدادی از رابطین سلامت و مربیان نمونه رابطین تقدیر به عمل آمد.