دانشجویان ورودی بهمن در همایش توجیهی شرکت کردند.

همایش دانشجویان جدید الورود بهمن دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه روز دوشنبه نهم اسفند ماه در سالن اجتماعات زنده یاد نوروز نژاد بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد

همایش دانشجویان جدید الورود بهمن سال 1389 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه روز دوشنبه نهم اسفند ماه سال جاری در سالن اجتماعات زنده یاد نوروز نژاد بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد

همایش دانشجویان جدید الورود بهمن  سال 1389 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه روز دوشنبه نهم اسفند ماه سال جاری در سالن اجتماعات زنده یاد نوروز نژاد بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد و دانشجویان جدید‌الورود، همزمان با آغاز نیمسال دوم سال تحصیلی 90-1389 ضمن آشنایی با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، با شیوه تحصیل در این دانشگاه آشنا شدند.
در ابتدای مراسم حجت الاسلام والمسلمین علی محمد فرهاد زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه طی سخنانی به ویژگی‌ها و علل به وجود آمدن نهادی تحت عنوان نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اشاره کرد .
دکتر حمید رضا عمرانی معاون آموزشی دانشگاه سخنران بعدی بود که به معرفی دانشکده ها، رشته های موجود در دانشگاه ، امکانات و تجهیزات آموزشی وترسیم چارچوبهای آموزشی دانشگاه پرداخت .
در ادامه دکتر حمید رضا اختری معاون دانشجویی ، فرهنگی دانشگاه به شرح وظایف و بر نامه های قابل انجام در این حوزه پرداخت . دکتر اختری دربخشی از صحبت های خود ضمن معرفی مدیریت های زیر مجموعه حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی  گفت : ما در این حوزه تمامی امکانات رفاهی ، تفریحی ، فرهنگی ، ورزشی و مشاوره ای را در اختیار شما قرار خواهیم داد تا بهترین شرایط برای تحصیل شما را فراهم کنیم و این مهم نیازمند این است که ارتباط دوجانبه ای میان دانشجویان و مسئولین حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی برقرار باشد
سخنران بعدی آقای داریوش لامعی روانشناس بود که در مورد تاثیر دین بر بهداشت  روان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی سخن گفت که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت .
اجرای موسیقی ، پذیرایی ،پخش کلیپ ، مسابقات حضوری ازدیگر برنامه این همایش یکروزه بود .