معارفه معاون اداری ، مالی ساختمان شماره 2 ستاد دانشگاه

فرشاد شاکری به عنوان معاون مالی اداری معاونتهای مستقر در ساختمان شماره 2 ستاد معرفی شد
مراسم معارفه فرشاد شاکری به عنوان معاون مالی اداری معاونتهای مستقر در ساختمان شماره 2 ستاد با حضور معاونین دانشگاه و مدیران مالی و اداری آنان در روز دوشنبه 18 / 3 / 88 در سالن اجتماعات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد . در این مراسم دکتر شکیبا معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اشاره به ضرورت تجمیع امور اداری و مالی معاونتهای درمان، غذا و دارو ، آموزشی، تحقیقات و فناوری و دانشجویی و فرهنگی در جهت انجام تغییرات برای کارآمدتر کردن سازمان در سال اصلاح الگوی مصرف اشاره نمود . سپس آقای شاکری ضمن بیان برنامه های خود با هدف اصلاح و توزیع هرچه بهتر امکانات موجود ، خواستار همکاری و همیاری هرچه بیشتر همکاران شد.