اولین همایش استانی کالاهای آرایشی - بهداشتی قاچاق و غیرمجاز استان در اسلام آباد غرب برگزار شد.

در حاشیه این همایش شرکت کنندگان از نمایشگاه کالاهای غیرقابل مصرف بازدید کردند.

در این نشست که در روز هجدهم اسفندماه با شرکت جمعی از مسوولان دانشگاهی و استان برگزار شد دکتر حیدری مدیرکل سیاسی امنیتی استانداری در خصوص مشکلات و آسیبهای اجتماعی ناشی از تبلیغات استفاده از کالاهای مذکور سخنرانی کرد.

دکتر تحویلیان معاونت غذا و داروی دانشگاه - دکتر قاسمی متخصص پوست و دکتر پرمهر رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد نیز در این همایش از جنبه های گوناگون به بحث درخصوص موضوع پرداختند.

گفتنیست در حاشیه این همایش شرکت کنندگان از نمایشگاه کالاهای غیرقابل مصرف بازدید کردند.