آغاز هفته سلامت با سخنرانی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در کرمانشاه

وزیر بهداشت از مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها به ویژه بدون نسخه و تجویز پزشک توسط خود مردم ابراز نگرانی کرد .

آغاز هفته سلامت با سخنرانی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در کرمانشاه

چهارمین نمایشگاه و جشنواره بزرگ پارک سلامت با حضور خانم دکتر وحید دستجردی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در کرمانشاه افتتاح شد.

دکتر وحید دستجردی در این مراسم با اشاره به شعار سال سازمان جهانی بهداشت ، مقاومت در برابر داروهای ضد میکروبی ؛ یک تهدید جهانی از مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها به ویژه بدون نسخه و تجویز پزشک توسط خود مردم ابراز نگرانی کرد و مقاومت در برابر این آنتی بیوتیک ها را بخصوص در هنگام بروز بیماری و عفونت خطرناک توصیف کرد.

وی همگان به ویژه دست اندرکاران سلامت را به توجه بیشتر به دقت و حساسیت در مصرف بی رویه داروها بخصوص آنتی بیوتیکها فراخواند

وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی آنگاه به تشریح وضعیت بهداشت و درمان در استان کرمانشاه پرداخت و با اشاره به مصوبات دو سفر قبلی هیات دولت به استان تاکید کرد که در نشست هیات دولت در استان مصوبه های مطلوبی در جهت ارتقای سلامت جامعه مطرح خواهد شد.

وی همچنین کرمانشاه را یکی از دانشگاه های موفق کشور دانست و اظهار امیدواری کرد کرمانشاه بتواند به عنوان قطب آموزشی و پژوهشی غرب کشور دست یابد.

پارک سلامت کرمانشاه