جشن میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز زن

مراسم جشن سالروز یگانه دخت گرامی پیامبر اسلام (ص) حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن یکشنبه 24خرداد ماه در سالن اجتماعات شهید نوروز نژاد مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) برگزار شد.در این مراسم دکتر اجاقی مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان ضمن تبریک و گرامیداشت این روز به زنان دانشگاهی گزارشی از عملکرد و برنامه های آینده دفتر امور بانوان دانشگاه را به سمع حاضران رساند و از برنامه های آینده این دفتر به برگزاری سمینار کشوری نقش زنان در توسعه نظام سلامت، تهیه فصلنامه و بولتن خبری  با محوریت زنان ،سلامت و توسعه و همچنین طراحی نقشه جامع سلامت زنان در کشور با همکاری معاونت  آموزشی دانشگاه های کرمان و اصفهان اشاره نمود.

وی همچنین در پایان از موافقت رئیس دانشگاه در جهت اختصاص دو روز مرخصی تشویقی به زنان شاغل در دانشگاه خبر داد که با تشویق همکاران همراه شد.

در ادامه خانم سعیدی روانشناس به ارائه بحث آموزش خود شناسی پرداخت و در پایان از تعدادی از بانوان موفق دانشگاهی  با اهدای لوح و هدیه قدردانی به عمل آمد.

۲۴ خرداد ۱۳۸۸ ۱۴:۱۲