اردوی زیارتی فرهنگی امام زاده محمد به خوبی برگزار شد و با خود کوله باری از خاطرات بیاد ماندنی بجا گذاشت

این اردو به دنبال اردوی کارمندی هفته گذشته امام زاده محمد برگزار شد
 اداره امور فرهنگی با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مدیریت امور دانشجویی ، در روز پنج شنبه 1/2/90 اقدام به برپایی اردوی زیارتی امام زاده محمد استان لرستان به استعداد 230 نفر از دانشجویان دختر و در قالب 4 دستگاه اتوبوس نمود .
در این اردو دانشجویان پس از زیارت ، اقامه نماز  و صرف نهار ، پای سخنرانی روحانی کاروان نشستند و در مسیر برگشت و در محیطی سرشار از شادی در مسابقات ورزشی (طناب کشی ، دارت و پرتاب توپ مدیسن) شرکت کردند که در نهایت به نفرات برتر جوایزی اهدا گردید.
همچنین دانشجویان ضمن بازدید از منطقه عملیاتی تنگه مرصاد و یادواره شهدا  ، در مسابقه فرهنگی شرکت کردند که جوایز ی نیز به برندگان این مسابقه  اهدا شد .
برپایه این گزارش در روز جمعه 2/2/90 نیز اردوی پسران به طور مشابه و با همین کیفیت با همکاری بسیج دانشجویی برگزار شد.