ثبت نام اردوی زیارتی مشهد مقدس آغاز شد.

السلام علیک یا ثامن الحجج

ثبت نام اردوی زیارتی مشهد مقدس آغاز شد.

رییس اداره رفاه دانشگاه با اعلام این خبر گفت : اردوهای زیارتی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خانواده های آنان از روز دوازدهم خرداد تا بیست و هفتم تیرماه طی شانزده دوره برگزار می گردد.

اکرم قنبری گفت : این اردوها به مدت سه روز با اسکان و اقامت در هتل زمرد مشهد به همراه سه وعده پذیرایی روزانه برگزار می گردد و  ایاب و ذهاب به مشهد مقدس و داخل شهر برعهده خود زائر می باشد.

وی افزود : تمامی کارکنان مراکز وابسته به دانشگاه می توانند از تاریخ نوزدهم اردیبهشت تا بیست و دوم این ماه تا جهت ثبت نام به امور اداری مرکز خود مراجعه نمایند تا از بین ثبت نام کنندگان به قید قرعه تعدادی از همکاران به این سفر معنوی نائل آیند.

قنبری با تاکید بر اینکه دوره های اردو تقسیم شده و هر مرکزی در دوره یا دوره های مشخصی سهمیه تشرف دارد از همکاران خواست با برنامه ریزی در مدت زمان مقرر از فرصت اردو استفاده نمایند.

وی با اشاره به اینکه هتل طرف قرارداد در خیابان امام رضا (ع) 6 و در نزدیکی حرم قرار دارد آرزوی زیارت توام با معنویت و اخلاص برای همکاران نمود.

رییس اداره رفاه تاکید کرد این اردوها شامل حال همکارانی که عازم سفر زیارتی سوریه و عتبات عالیات می شوند نخواهد شد.