دانشگاهیان در حمایت از مردم بحرین تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند.

در این تجمع اعتراضی سرپرست دانشگاه به تشریح ابعاد مختلف فاجعه انسانی شکل گرفته در بحرین و تعدادی از کشورهای منطقه پرداخت و پشت پرده این حوادث را آمریکا و اسرائیل معرفی نمود.

اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه به منظور حمایت از مردم مسلمان بحرین ظهر روز دوشنبه نوزدهم اردیبهشت ماه گرد هم آمدند.

دکتر رضا تحویلیان به عنوان نماینده اعضای هیات علمی دانشگاه نیز مراتب حمایت دانشگاهیان را از حرکت های اسلامگرایانه مردم منطقه اعلام نمود و ضمن محکوم کردن اعمال ددمنشانه بر علیه مردم این فجایع را ضد بشریت خوانده و خواستار توقف هرچه سریعتر آن گردید.

گفتنیست در این تجمع که با سردادن شعار علیه آمریکا و اسرائل همراه بود معترضان تومار بلندی را خطاب به دبیرکل سازمان ملل متحد امضا نمودند.