استاندار کرمانشاه : علم و دانش اگر در شهری ارتقا پیدا کند آن شهر به سمت توسعه یافتگی می رود

مراسم تجلیل از اساتید برتر دانشگاه با حضور استاندار کرمانشاه پنجشنبه شب بیست و دوم اردیبهشت ماه در هتل پارسیان برگزار شد.

جامعه ای توسعه پیدا می کند که مردم آن توسعه یابند.

مهندس سید دادوش هاشمی با تاکید بر اینکه توسعه جامعه در گرو تلاش زعمای قوم ، اندیشمندان ، دانشمندان  و بزرگان جامعه است.

استاندار کرمانشاه  که پنجشنبه شی بیست و دوم اردیبهشت ماه در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه سخن می گفت با اشاره به اینکه علم و دانش اگر در شهری ارتقا پیدا کند آن شهر به سمت توسعه یافتگی می رود ، تفکر و تعقل را  نیاز جامعه امروز دانست.

در این مراسم که در هتل پارسیان کرمانشاه برگزار گردید ، از اساتید نمونه دانشگاه تقدیر شد.

دکتر شهره ملک خسروی ، دکتر کیومرث اسلام پیا، دکتر حمیدرضا سعیدی ، دکتر تورج احمدی جویباری ، دکتر مهدی وجدانی و دکتر رضا علی بخشی به عنوان اساتید نمونه دانشکده پزشکی ،  دکتر مقداد پیرصاحب و دکتر امیر حسین هاشمیان به عنوان اساتید نمونه دانشکده بهداشت ، رضا پور میرزا کلهری و محمود فخری به عنوان اساتید نمونه دانشکده پیراپزشکی ،  دکتر بابک غلامین و دکتر علیرضا علی آبادی به عنوان اساتید نمونه دانشکده داروسازی ، جهانگیر رضایی و دکتر شیرین ایران فر به عنوان اساتید نمونه دانشکده پرستاری و مامایی و نیز دکتر رستم قربانی  از سوی دانشکده دندانپزشکی به عنوان استاد نمونه معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

در این نشست همچنین با حضور استاندار کرمانشاه و معاون سیاسی امنیتی استانداری از پروفسور علی پور متعبد و پروفسور جواد زرگوشی به علت ارتقا به مرتبه استادی و دکتر علی اصغر کشاورز ، دکتر فیض اله منصوری ، دکتر هاشم کارزانی ، دکتر مهرعلی رحیمی ، دکتر سیاوش وزیری ، دکتر سید حمید مدنی و دکتر ناصر یگانه به دلیل ارتقا به مرتبه دانشیاری و دکتر علیرضا خاتونی ، دکتر نصرت اله منتظری و دکتر شیرین ایران فر به علت ارتقا به مرتبه استادیاری سپاسگزاری شد.

در ضیافت گرامیداشت روز معلم همچنین از دکتر طوبی مهران نیا ، داریوش احمدی و حشمت اله رزلانسری اساتید بازنشسته دانشگاه و نیز خانواده دو تن از اساتید فقید دانشگاه مرحوم دکتر حمید راهی و زنده یاد مطاع نوروزنژاد تجلیل شد.