مسئولین دانشگاه و بررسی وضعیت سلامت عشایر در منطقه

دکتر نیکبخت: برای دستیابی بیشتر عشایر به خدمات بهداشتی درمانی علاوه بر فعالیتهای جاری در شبکه ها اکیپی سیار و مجهز تشکیل می شود.

عشایری که تازه از قشلاق به ییلاق کوچ کرده اند و اکنون مهمان استان کرمانشاه هستند در اردیبهشت ماه میزبان 13 تیم بهداشتی درمانی به سرپرستی ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بودند . این تیم های سیار به تک تک چادرهای عشایر منطقه رفتند و طی سه روز بصورت شبانه روزی جویای سلامت آنان  در شهرستان های قصر شیرین، سرپل ذهاب و دالاهو شدند. دکتر محمد رضا نیکبخت با اشاره به شرایط خاص عشایر و دشواری های آنان در دستیابی به درمان مناسب ابراز امیدواری کرد که این تیم ها بتوانند به بهبود هرچه بیشتر وضعیت سلامت عشایر کمک کنند. وی با اشاره به تجهیز تیم ها به پزشک ، پرستار ،ماما و انواع داروها از تشکیل تیم درمانی سیار و دایمی خبر داد که در دوران اقامت عشایر در منطقه بصورت منظم به سرکشی آنها می پردازد.

لازم به ذکر است که حدود 14 هزار نفر عشایر در این مناطق حضور دارند و شبکه های منطقه نیز اقدام به تشکیل پرونده های بهداشتی برای آنان نموده اند.

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴