نخستین کنگره بین المللی و دوازدهمین کنگره کشوری میکروبیولوژی دوم خردادماه در کرمانشاه برگزار می گردد.

در این کنگره که بیش از یکهزار نفر از محققان و اساتید دانشگاه های کشور و صاحبنظران از کشورهای دیگر شرکت دارند پژوهشگران حاصل مطالعات خود را در چهار روز برگزاری کنگره با یکدیگر به اشتراک می گذارند.

مکان اصلی این کنگره سالن انتظار بوده و کارگاه های جانبی نیز در نقاط مختلف شهر برگزار می گردد.

گفتنیست مراسم افتتاحیه کنگره از ساعت 9 تا 11 صبح روز دوم خردادماه با حضور مسوولان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و استان و مهمانان برگزار می گردد.