نخستین کنگره بین المللی و دوازدهمین کنگره کشوری میکروب شناسی صبح امروز در کرمانشاه آغاز به کار کرد.

در این مراسم دکتر محمدرضا نیکبخت رییس دانشگاه علوم پزشکی , دکتر اولیا مدیرکل تحقیقات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی , رییس انجمن میکروبیولوزی ایران و دبیر علمی کنگره سخنرانی کردند.

در مراسم افتتاحیه این کنگره که استاندار کرمانشاه , جمعی از مدیران استان و با حضورصاحبنظران و پژوهشگران سراسر کشور و تعدادی از کشورهای خارجی در سالن انتنظار یرگزار شد مهندس هاشمی استاندار کرمانشاه با برشمردن ظرفیت های استان کرمانشاه به بحث پیرامون نقش ایران در تولید علم به ویژه در دورانهای تاریخی پرداخت .

این کنگره به مدت 4 روز در کرمانشاه برپا می شود.