اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) کارآمدتر شد.

بیمارستان امام رضا (ع) نسبت به خرید و نصب دو دستگاه آسانسور پانوراما و تغییر ساختار سازه ای و عمرانی راه پله های اضطراری اقدام کرده است.

طرح توسعه اورژانس مرکز آموزشی ، درمانی امام رضا (ع)  با حضور مسوولان استان و دانشگاه صبح روز چهارشنبه 18 خردادماه افتتاح شد.

در این مراسم که پروینی مدیرکل امور اجتماعی استانداری و دکتر محسنی معاون درمان دانشگاه حضور داشتند همچنین از آسانسورهای جدید مرکز نیز بهره برداری شد.

گفتنیست فضای اورژانس در چهار فاز عملیاتی از 1386 متر به 1800 متر مربع و تعداد تخت های بخش از 28 به 55 تخت افزایش یافته و تعداد 6 تخت ویژه نیز به مجموعه اضافه شده است.

همچنین مرکز نسبت به خرید و نصب دو دستگاه آسانسور پانوراما و تغییر ساختار سازه ای و عمرانی راه پله های اضطراری اقدام کرده است.

شایان ذکر است جهت انجام این طرح ها جمعا مبلغی حدود 7 میلیارد و پانصد میلیون ریال هزینه شده است.