افزایش10 درصدی ظرفیت پذیرش رشته‌های علوم پزشکی آزمون سراسری 90

ضیایی با بیان اینکه در کنکور سال گذشته حدود20 هزار نفر در رشته‌های علوم پزشکی پذیرفته شدند، گفت: در آزمون امسال این میزان افزایش 10 درصدی دارد.
قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش10 درصدی ظرفیت پذیرش رشته‌های علوم پزشکی آزمون سراسری 90 خبر داد.

دکتر سید امیر محسن ضیایی در گفت‌وگو با خبرنگار صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان اینکه ظرفیت پذیرش رشته‌های علوم پزشکی در آزمون سراسری90 نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش می‌یابد، اظهار کرد: ظرفیت پذیرش رشته‌های علوم پزشکی در کنکور امسال بر اساس سقف ظرفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی محاسبه شده است.

وی با بیان اینکه این افزایش ظرفیت به صورت میانگین است، تصریح کرد: بر این اساس امکان دارد ظرفیت برخی از رشته 16 درصد و برخی رشته‌های دیگر حتی کمتر از10 درصد افزایش داشته باشد.

قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت، افزود: ظرفیت بر اساس مواردی محاسبه شده است که شاید سال‌های گذشته آن موارد در نظر گرفته نشده باشد.