اساتید دانشگاه با مطالعات و تحقیقات علمی به نبرد با ریزگردها می روند.

مقرر گردید علاوه بربرنامه ریزی درازمدت در جهت کنترل این پدیده ، اقدامات پیشگیرانه اولیه جهت حفظ سلامت مردم از جمله طراحی امکانات بازدارنده نظیر اصلاح امکانات تهویه ای در سطح اماکن خصوصی و عمومی همچنین حفاظت فردی صورت پذیرد.

اساتید دانشگاه با مطالعات و تحقیقات علمی به نبرد با ریزگردها می روند.

نشست هم اندیشی ریزگردها و راه های کنترل آن با حضور رییس دانشگاه ، جمعی از مدیران دانشگاهی و استان و متخصصین گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت روز بیست و سوم خردادماه در سالن جلسات دانشکده برپا گردید.

در این نشست بناشد مشکل با حضور متخصصان استانهای هم جوار و سپس کشورهای درگیر به بحث گذاشته شود و علاوه بربرنامه ریزی درازمدت در جهت کنترل این پدیده ، اقدامات پیشگیرانه اولیه جهت حفظ سلامت مردم از جمله طراحی امکانات بازدارنده نظیر اصلاح امکانات تهویه ای در سطح اماکن خصوصی و عمومی همچنین حفاظت فردی صورت پذیرد.